Киянин Руслан до повномасштабного вторгнення росії працював столярем-станочником, художником-інкрустатором маркетрі (різновид інкрустації по дереву), а також додавав індивідуальності людським тілам за допомогою татуювань.

Та зараз цей усміхнений воїн на псевдо "Тарзан" захищає Батьківщину від російських загарбників. Його історію розповіли на офіційній фейсбук-сторінці "Оперативного командування Північ". Пригадує, 24 лютого йому подзвонив друг і повідомив про ракетні удари по Україні.

"Я зрозумів: відтягувати з захистом країни не варто. Знав, що кохана мене не відпустить, буде перейматися. Тому мовчки поклав до наплічника блокнот, ручку, прапор України, паспорт та ключі від квартири, сказав "домашнім", що йду по хліб до магазину і вирушив до військкомату, - ділиться спогадами чоловік. Воїн Руслан на псевдо Тарзан

У військкоматі чоловік попросив відправити його туди, де найнебезпечніше. Адже дорогою він вже уявляв розвиток події в країні та місце, куди потрапить.

Боєць ЗСУ Руслан на псевдо "Тарзан", facebook.com/kommander.nord
Боєць ЗСУ Руслан на псевдо "Тарзан", facebook.com/kommander.nord

"Я впевнений у власних силах. Згодом мене направили до 30 бригади. Я вже мав спроби потрапити до війська два роки тому, але мене не брали", - розповідає чоловік. Воїн Руслан на псевдо Тарзан

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Військовослужбовець Руслан має сина та донечку і каже, коли повернеться додому з перемогою, все ж купить хліб, за яким вийшов з дому 24-го лютого. Також він наголошує на тому, що у лютому 2022 року у нього кардинально змінився світогляд.

"Після повномасштабного вторгнення я повністю перейшов на українську мову у спілкуванні. Для мого оточення це шок і здивування, але вважаю власне рішення правильним. Країна "р" прийшла звільняти російськомовних, а значить - і мене. Вони рятують свою мову у всьому світі, невже ми не можемо врятувати власну у себе в країні? Я ідентифікую себе як українця, відповідно маю мислити і мовити українською", - каже захисник. Воїн Руслан на псевдо Тарзан

Нагадаємо, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, письменниця Тамара Горіха Зерня показала, як Польща змогла навіки відірватися від росії: "Постійне крапання на мозок"