Російські окупанти почали масово панікувати та тікати додому з України, щоб їх не кинули у наступ. Про це розповів загарбник у розмові зі своєю матір'ю, яку вдалося перехопити ГУР.

Російський окупант скаржиться матері, що всі його побратими зі зброї збираються тікати з війни, а також розповідає, що командування зовсім не шкодує їх і вважає лише за ресурс.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

"У нас у генерала прізвисько – кривавий генерал, коливан, тварина. Це все про наше. Нехороша людина. Він свого часу сказав, що йому по… (байдуже) на людей – я хочу зайти до Харкова. Всім людям уже… Говорив з ними. Їм уже нас... (без різниці). Вони навіть не хочуть слухати. Просто почалася люта паніка, от і все", - розповів окупант.

Примітно, що мама не рекомендує синові залишати службу разом із товаришами по службі і будучи великою фанаткою гороскопів, заявила, що він зобов'язаний відпрацювати гріхи за минуле життя, коли зрадив батьківщину. У відповідь окупант пообіцяв поговорити з іншими бійцями, щоб хоч хтось залишився, але зазначає, що вже й спілкуватися нема з ким.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

"Знаєш, скільки людей хоче залишитися з нашого взводу? Стільки, скільки у тебе дітей всього! Втекло вже понад 100 людей. Тобто, 100 людей вже знаходяться в Калінінграді. Когось звільняють, когось ще щось. Це тільки взвод. Таких три взводи! Третій, мабуть, повністю піде, другий – там трохи людей залишиться. Нас має бути 30 людей, залишилось 10. Інші або поранені, або вбиті", - сказав загарбник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ЗСУ не пускають ворога вглиб країни, росіяни змушені відступати із втратами: "Немає метра української землі".

Також наш портал повідомляв, що бойовики в "ДНР" довели до загибелі британського полоненого Пола Урі: над легендою сильно не морочилися.

Крім того, ми писали, російська армія щодня втрачає свою силу, скоро попросять у вусатого диктатора фанерні танки — бійці ЗСУ спрацювали майстерно.