В окупованому росією Криму партизани оголосили полювання на військового злочинця – командира окремого дивізіону підводних човнів флоту росії Анатолія Варочкіна. Саме він наказав ударити ракетами по Вінниці 14 липня, після чого загинуло понад 20 мирних жителів.

У Криму з'явилися оголошення, що закликають до ліквідації російського окупанта Анатолія Варочкіна, який, ймовірно, відповідальний за ракетний удар по Вінниці. За "голову" злочинця обіцяють 15 тисяч доларів.

Партизани оголосили полювання на злочинця, фото з Telegram
Партизани оголосили полювання на злочинця, фото з Telegram

Партизанам вже відома адреса проживання російського командира, який наказав ударити по Вінниці. Його можна знайти у Севастополі, на вулиці Юмашева у квартирі 108.

Місце проживання злочинця вже затаврували, на його двері повісили листівку з текстом "Тут живе вбивця дітей", повідомили у Telegram каналі "Інсайдер UA".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Варто нагадати, внаслідок обстрілу Вінниці окупантами 14 липня, за останніми даними, загинуло 24 особи, а близько 117 поранено. Серед жертв є діти, щонайменше троє. Багато жителів міста, які перебували в районі епіцентру, вважаються зниклими безвісти.

Вінниця, фото: ДСНС
Вінниця, фото: ДСНС

Нагадаємо, навіть терорист Стрєлков-Гіркін вразився ракетними ударами по Вінниці

Як повідомляв Знай.ua, експерти прокоментували можливість чергового наступу росіян - чи вистачить у них резервів

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Резніков поділився позитивними новинами про контрнаступ ЗСУ, і назвав його терміни