Міністр оборони рф Сергій Шойгу дав доручення щодо нарощування військових дій в Україні "на всіх операційних напрямках".

За інформацією, приспішник путіна віддав такий наказ після інспекції угруповань військ "Південь" та "Центр", які беруть участь у війні проти України та заслухав доповіді командирів.

Сергій Шойгу, фото: Міноборони РФ
Сергій Шойгу, фото: Міноборони РФ

Таке рішення Шойгу виправдовує тим, що потрібно убезпечити Донбас від уявних обстрілів ЗСУ. За його словами, українські бійці можуть завдавати "масованих ракетних ударів по містах".

Найімовірніше, його наказ - це ще один доказ того, що росіяни дуже бояться новеньких HIMARS і обурюються через регулярне знищення складів з їхніми боєприпасами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Російський журналіст Олександр Невзоров, який нещодавно отримав українське громадянство, заявив, що все це нарощування не обіцяє великої загрози для ЗСУ. За його словами, окупанти продовжуватимуть тероризувати мирне населення, адже це все, на що вони здатні.

"Всі ці "нарощування у всіх напрямках" закінчаться черговою серією безглуздих і примітивних терактів. Ні на що інше путінська армія не здатна. Як з'ясувалося, вона може воювати лише з торговими центрами та пологовими будинками", - написав Невзоров.

Скріншот з Telegram, Невзоров
Скріншот з Telegram, Невзоров

Нагадаємо, воїни ЗСУ відплатили зраднику, який перейшов на бік бойовиків "ЛНР" і воював проти українців: отримав по заслугах

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Резніков поділився позитивними новинами про контрнаступ ЗСУ, і назвав його терміни

Також портал Знай.ua писав, що російські окупанти бояться не смерті в Україні, а що потраплять у немилість влади - ГУР МО