Російські загарбники продовжують нав'язувати мешканцям окупованих територій паспорти своєї недодержави.

У мережі з'явилися ролики, на яких видно, що громадянам України платять гроші за те, що вони оформлять собі російське громадянство. Роботи немає, грошей немає, і багато хто змушений на це йти.

Яка сума виплачується за таку послугу - невідомо, проте, найімовірніше, вона чисто символічна, і довго на ці гроші не проживеш.

Окупанти у Херсоні, фото: вільне джерело
Окупанти у Херсоні, фото: вільне джерело

Скільки людей зважаться на такий вчинок - невідомо, проте сподіваємося, що це не зламає наших громадян, і вони все ж таки здебільшого відмовляться від цієї процедури.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

У такий спосіб росіяни хочуть зробити видимість того, що люди все життя на це чекали, і потім намалюють у статистиці величезну кількість тих, хто на це зважиться. Крім того, паспортні дані в майбутньому вони зможуть використовувати на референдумі, якщо все ж таки наважаться його провести.

Нещодавно російський диктатор путін підписав новий, нікому не потрібний законопроект. Тепер усім українцям видаватимуть російський паспорт у спрощеному режимі. В указі зазначено, що розраховувати на отримання паспорта держави-агресора можуть не лише мешканці тимчасово окупованих регіонів Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, як це було до сьогодні, а й ті, хто мешкає на решті території України.

Ще одним фактором і плюсом для росіян є те, що люди стануть їхньою власністю. А саме у випадку чоловіків є підставою для мобілізації, яку росіяни активно проводять на окупованих територіях. Росіяни майже виснажили всі ресурси т.зв. "ДНР" та "ЛНР", тому вже проводять підготовку для мобілізації на півдні України.

Паспорт РФ, фото: novostdon.ru
Паспорт РФ, фото: novostdon.ru

Нагадаємо, про жахливий терористичний удар по Вінниці: загиблі діти, тіла розкидані центром міста

Раніше повідомлялося, що російські окупанти шоковані майстерністю українських захисників і бояться йти в наступ .

Також російські окупанти визнають перевагу воїнів ЗСУ, а також дивуються їх підготовці .