Українці готові захищати свою країну і часом йдуть на фронт цілими сім'ями. Цього разу своєю історією поділилися Артем та Вікторія, які з пухнастим другом Мулатом захищають батьківщину.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook .

Служать Артем та Віка разом із далекого 2015 року. Вона є парамедиком, а він є танкістом. На опублікованому кадрі вони разом сидять на трофейному російському танку, і разом з ними вірний друг на прізвисько Мулат.

Всі ці роки, починаючи з 2015 року, він ходив із подружжям на всі бойові завдання і не злякався навіть зараз. Неймовірний пес.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Демобілізувалися вони у 2019 році, і Віка знайшла своє нове захоплення – фотографія. Була впевнена, що з військовою справою покінчено назавжди, однак у життя були інші плани.

Артем та Віка, фото: Libkos
Артем та Віка, фото: Libkos

24 лютого цього року вони знову вступили до лав ЗСУ. Артем не хотів, щоб цього разу Віка йшла разом із ним, проте вона для себе все вирішила. Одним із аргументів був той факт, що вони познайомилися у 2015 році не в бібліотеці.

Нині вони разом на передовій, і кожен зайнятий своєю справою.

При цьому про фотографію Вікторія не забула і зараз готує один творчий проект.

Артем та Віка, фото: Libkos
Артем та Віка, фото: Libkos

І таких прикладів по всій Україні є багато, коли цілими сім'ями українці йдуть захищати свою країну на передовій.

Нагадаємо, що колаборанту влаштували "темну" при поверненні додому: у тяжкому стані "відкачують" лікарі

Раніше повідомлялося, що американські РСЗВ M270 MLRS вже практично на фронті: озброєння, проти якого в окупантів жодного шансу

Також, мобілізація жінок в Україні: у Генштабі розповіли, кому обов'язково потрібно ставати на військовий облік