Російські окупанти намагалися зупинити весь транспорт у місті Харків, але у них не вдасться цього зробити.

З цього приводу висловився мер міста Ігор Терехов, коли розповідав про обстріл депо метрополітену.

Російські окупанти продовжують цілеспрямовано бити по об'єктах цивільної інфраструктури, а також критичної. Ці нелюди залякують людей, щоб деморалізувати їх, і вони були готові до будь-яких умов. Однак цього не станеться.

Ігор Терехов, фото: скріншот з відео
Ігор Терехов, фото: скріншот з відео

"Це вже не вперше, коли потрапляють снаряди в інфраструктурні об'єкти, у тому числі в депо метрополітену. Колосальні збитки, яких після вчорашніх обстрілів завдали російські агресори, зруйновано будівлю електродепо, рухомий склад, що знаходився там, постраждав" - розповідає Ігор Терехов.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Ігор Терехов, скріншот: Youtube
Ігор Терехов, скріншот: Youtube

При цьому, що немало важливо, робота метрополітену залишається стабільною і існує величезний інтервал руху поїздів. Роботу харківської підземки зупиняти не збираються.

Варто зазначити, що транспорт у місті не працював перші кілька місяців повномасштабного вторгнення, після чого все почало стабілізуватись. З'явилася можливість поступово повертати людей до життя, і було ухвалено рішення знову запустити транспорт.

Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз
Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз

При цьому метрополітен продовжує залишатися одним із найголовніших притулків для людей під час повітряної тривоги, а місто обстрілюється щодня зі всілякої зброї.

"Географію та час обстрілів передбачити неможливо. Зазвичай з 12 ночі до 5 ранку по Харкову завдаються ракетні удари", - розповів Ігор Терехов.

Обстріли в Харкові, фото: ДСНС
Обстріли в Харкові, фото: ДСНС

Нагадаємо, що українка вирушила боротися з російським злом разом із рідним сином, здаватися і не думають

Раніше повідомлялося, що прикордонник, який стримував навалу окупантів із Білорусі, згадав деталі першого дня наступу .

Також військовий експерт спрогнозував, чи наважиться Лукашенко атакувати Україну найближчим часом .