У драмтеатрі тимчасово окупованого Херсона було облаштовано склад боєприпасів, і тепер вони чекають на російських політтехнологів.

Про це стало відомо завдяки новим даним Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

У тимчасово окупованому Херсоні почали розповсюджувати другий номер російської газети під назвою "Наддніпрянська правда", і тепер тираж складає 40 тисяч екземплярів.

Окупанти постаралися зробити найгучніші заголовки, які тільки можна було. Наприклад: "Херсон отримає: паспорти, зв'язок, російські банки", "Новини СВО", "Профспілка завжди переймалася правами трудящих", і так далі. Створюють видимість життя на окупованих територіях, хоч усі бачать і знають істину.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, в адміністрації Херсона зараз очікується прибуття з Росії групи політтехнологів, які начебто почнуть організовувати "референдум". Однак вони чомусь не хочуть вірити в той факт, що цього не станеться, і скоро ЗСУ повернуть під контроль місто.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Розміщувати "експертів" планують у готелі "Бордо", який зараз взято під посилену озброєну охорону.

"В приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша створено склад артилерійських боєприпасів. Розвантаження вантажних автомобілів поряд із театром проводилось уночі з 11 на 12.07. Наразі здійснюється посилена охорона приміщення театру, проводиться патрулювання скверу та вулиць довкола театру. На територію мобільного госпіталю в Херсоні противником доставлено 2 од. тентованих КамАЗів з пораненим особовим складом (приблизно 40 осіб)" - йдеться у повідомленні під постом.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що були танчики і не стало танчиків, і окупантів теж поменшало - чітка робота ЗСУ на Харківщині

Раніше повідомлялося, що українські артилеристи наводять жах на російських окупантів, випалюючи їхні позиції

Також російський пропагандист попрацював для української розвідки у прямому ефірі: дуже допоміг