Російський окупант, який воював в Україні, повернувся додому і мало не влаштував тир із живими мішенями у дворі житлового будинку. Ролик, знятий мешканцями будинку, опублікували місцеві пабліки.

Інцидент стався у російському місті Електросталь. В одному з дворів з'явився чоловік із рушницею в руках, якому щось не сподобалося, і він вирішив погрожувати парі.

Чоловік загрожує рушницею мирним людям. Фото: скрін youtube
Чоловік загрожує рушницею мирним людям. Фото: скрін youtube

"Чоловік, чоловік, ми вам заважаємо чимось? Ми зараз підемо", - кричить жінка на відео.

На заклики жінки припинити вояка ніяк не реагує, і починає цілитися в чоловіка з криками чи хоче він жити.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Я тобі голову н**уй розшибу. Іди сюди, с*ка, я нещодавно з України приїхав, падла, бл*дь, мене там розстріляли нах*й", - кричить чоловік погрожуючи зброєю.

Зрештою озброєний окупант почав розповідати іншому чоловікові про війну, а потім спробував кудись відвести і щось показати. Судячи з відео, конфлікт закінчився без кровопролиття. Обидва чоловіки розійшлися. Але можна лише уявити скільки ще таких ситуацій чекає на росіян через розв'язану Кремлем війну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".