Українські артилеристи наводять жах на російських окупантів, прицільно вдаряючи їх позиції. Кадри з військових буднів захисників показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соцмережі Facebook.

Воїни ЗСУ не дають подихнути російським окупантам, постійно руйнуючи їхні плани та жорстко відбиваючи їхні спроби прорватися. Зокрема багато внесків роблять артилеристи, яких дуже боятися загарбники і не дарма.

Українська артилерія Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Українська артилерія Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Так, у Міноборони показали, як працює українська артилерія, яка наводить жах на окупантів та щодня знищує техніку та живу силу ворога.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Артилеристи 92 ОМБр ім. Кошового отамана Івана Сірка на постійному бойовому чергуванні, працюють за ворожими цілями день і ніч. Швидкість та злагодженість роботи нашої артилерії при виконанні бойового завдання множить шанси на подальший успіх, а також береже життя піхотинців. Україну і знищують ворогів. Від наших засобів поразки ворогові не сховатися!", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України: "Деб*л або свідомий шкідник".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".