Загарбники починають тонути у власній жовчі від агресії та безсилля. Через це завдають удари по мирних мешканцях. Терорист Гіркін розповів про великі втрати через влучання західної зброї.

Гіркін визнав, що ЗСУ завдали серію точних ударів по військових складах та командних пунктах російських окупантів. Повідомляє про великі втрати, які зазнали військові злочинці.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Колишній фсб-шник зазначає, що ЗСУ продовжують завдавати ракетні удари на Донбасі. Імовірно російські засоби ППО виявились малоефективними проти масових ударів ракетами "Хаймерс". Він зазначив, що у місті Шахтарськ палає та детонує.

ігор гіркін. Фото: скриншот Youtube
ігор гіркін. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

За попередні 5-7 днів ЗСУ завдала удару понад 10 великих складів артилерійських та інших боєзапасів. Декілька нафтобаз, біля десятка командних пунктів, приблизно стільки ж місць розташування особового складу. У нашому та глибокому тилу, а також декілька позицій ППО та артилерійських позицій. Завдані великі втрати в особовому складі та техніці. Гіркін

Терорист закликав "бити" по транспортній інфраструктурі України. Та запевнив, що якщо керівництво вирішило зачекати до зими, щоб українці замерзли, то це дарма, це так не працює.

Нагадаємо, ми писали, що терорист Стрєлков-Гіркін накинувся на Шойгу через провал війни проти України.

Як повідомляв "Знай.ua" Сергія Лаврова виперли з G20 на Балі: державі терористу влаштували "теплу" зустріч.

Також "Знай.ua" інформував, що бойовий дух росіян опустився до критичної точки після висловлювань Гіркіна.