Росіяни вже почали готуватися до наступу в наступне місто на Донбасі. Почали концентрувати війська у напрямі Сіверська.

Про це стало відомо завдяки новим даним від британської розвідки. Опубліковано їх на сторінці Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter .

За даними фахівців, на даний момент російські окупанти почали концентрувати свою техніку та особовий склад у напрямку Сіверська, що на Донеччині. Знаходиться він за вісім кілометрів від існуючої на сьогоднішній день лінії фронту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Існує реальна ймовірність того, що безпосередньою тактичною метою Росії буде Сіверськ, оскільки її сили намагаються просуватися до найбільш ймовірної оперативної мети – району міст Слов'янськ – Краматорськ", – йдеться у повідомленні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У відомстві також наголосили на тому, що українські військові продовжують просуватися в тимчасово окупованій Херсонській області, і зовсім скоро можуть повернути місто під контроль України. Сподіваємося, що це справді так.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Нагадаємо, що багато експертів справді говорять про те, що на даний момент головною метою росіян буде Донецька область. Там вони планують найближчим часом вийти на адміністративні кордони, але найімовірніше їм не вдасться це зробити.

Нагадаємо, що одноногому окупанту відстрілили другу ногу: Стерненко посміявся з сліз Басурина

Раніше повідомлялося, що Міноборони оприлюднило плани ворога, який напрямок буде найгарячішим найближчими днями - Ганна Маляр.

Також британський військовий експерт назвав місце, де пройде вирішальна битва за Україну: далеко не Донбас