Російським пропагандисти отримали по заслугах на італійському телебаченні. Жадібність Володимира Соловйова побачив увесь світ.

Це сталося під час включення путінського раба до програми Porta a Porta каналу Esclusiva. Після цього уривок почав поширюватися через мережу.

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

Справа в тому, що головного російського пропагандиста запросили підключитися до ефіру на італійському телебаченні, де він почав просувати свою ідеологію методичкою диктатора. Ведучий відразу ж зупинив це свавілля.

Спочатку він вирішив назвати головну мету росіян, і це виявився Донбас. Італійський журналіст одразу ж показав карту бойових дій, яка доводить, що він бреше. Нічого нового.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Це мета - Донбас? Але чому ви атакуєте не тільки тут? Ви атакуєте Харків, атакуєте Південь, щоб дістатися Одеси. Куди ви хочете дійти? Яка у вас мета?" - запитує Бруно Веспа у кремлівського брехуна.

Після цього він почав розповідати вже про амбіції їхніх військ дійти до Придністров'я, і ​​тут італійцеві стало зрозуміло. Вони використовують пропаганду про Донбас як тільки привід. Прикро, що світ побачив усю картину того, що відбувається, лише на п'ятий місяць активних бойових дій. Якби реакція була миттєвою, вдалося б уникнути колосальної кількості жертв.

Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube
Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube

"Почекайте, Володимире. Тобто ви хочете забрати цю частину України, щоб дійти до Придністров'я. Господи, Донбас тут ні до чого! Донбас – це лише привід. Ви думаєте, що Україна дозволить подібне? Думаєте, ми, італійці, європейці, члени НАТО можемо дозволити подібну ситуацію? Це неможливо", - продовжив італійський ведучий.

Нагадаємо, що одноногому окупанту відстрілили другу ногу: Стерненко посміявся з сліз Басурина

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович поділився реалістичним прогнозом про терміни закінчення війни

Також, Олаф Шольц знову тягне з постачанням озброєння для України і придумав відмовку