Стало відомо, що Служба безпеки України затримала російського агента, який дізнавався про позиції українського ППО на Сході. Намагався завадити швидкій перемозі України.

Про це повідомили на сторінках відомства у соціальних мережах .

Справа в тому, що військова розвідка СБУ запобігла спробі агресора встановити місцезнаходження систем ППО Збройних сил України неподалік південного та східного фронту.

Сталося це на Дніпропетровщині, де і було виявлено російського агента. Він намагався доносити російським спецслужбам інформацію про українські зенітно-ракетні комплекти С-300.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Отримані координати він мав передати своєму куратору через відпрацьовані канали закритого зв'язку. За однією з версій, окупанти планували використати ці дані для ракетних ударів або проведення диверсій – щоб нейтралізувати протиповітряний захист України", - йдеться у повідомленні.

ППО, фото:скріншот з відео
ППО, фото:скріншот з відео

Днями, при цьому, система ППО цієї області збила 6 із 7 ракет, якими російські окупанти намагалися завдати удару по місту.

Зрадник був завербований представником спецслужб у Росії, а тепер слідчі повідомили йому підозру за двома статтями ККУ. Він перебуває під вартою.

На жаль, це не перший подібний випадок за останні 4 з половиною місяці, і щось нагадуємо, що не останній. Люди готові зробити такі підлі речі заради грошей, адже це єдина вигода для них. Завдяки роботі СБУ вдається припиняти їх, і сподіваємось, що незабаром таких людей на нашій землі не залишиться.

Нагадаємо, що Подоляк назвав кількість загиблих загарбників на війні Росії проти України: підготовлених частин дуже мало

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов із ГУР упевнений, що Росія не зупиниться на Донбасі .

Також, Олексій Арестович озвучив черговий сміливий прогноз щодо окупантів, великих перемог їм більше не бачити