Попри те, що армія загарбників має чисельну перевагу в особовому складі та зброї, українські військові методично нищать не лише сили загарбника, але і його бойову потужність.

У військовому телеграм-каналі АрміяInform оприлюднили відео на якому ЗСУ знищують боєкомплект загарбників на Ізюмському напрямку.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Гарно горить БК окупантів. І це — єдиний салют, на який можуть розраховувати загарбники йдеться у повідомлені.

Триває сто тридцять перша доба війни росії проти України на Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала. Підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують фортифікаційне обладнання оборонних позицій у прикордонних районах.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Василівське, Білопілля та Атинське Сумської області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На Харківському напрямку російські окупанти продовжують артилерійські обстріли міста Харкова та населених пунктів на північ, північний схід та схід від нього. Також противник завдав авіаударів неподалік Петрівки. Українські воїни жорстко припинили ворожу спробу штурмових дій в напрямку населеного пункту Соснівка та відкинули загарбників назад.

Нагадаємо, ми писали, що ВСУ можуть повернути Крим та Донбас вже наступного року, а Білорусі не вистачить духу напасти – у ГУР МО відповіли на популярні питання.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти оселилися у санаторіях Запоріжжя, і влаштовують фейкові "протистояння" проти ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, що росія готується до відкриття другого фронту у Сирії: отримали копняків в Україні, треба ще й на Сході.