Російські окупанти вигадали чергову брехню, яку обов'язково і з великим задоволенням "з'їсть" їхній народ. Вони заявили, що нещодавні обстріли Одеської області - це постановка, а мертвими прикидалися найняті неповнолітні діти.

У Міноборони росії заявили, що "київський режим" підготував чергову провокацію для звинувачення російських військових у вбивстві мирних жителів. Про це написали в офіційному каналі Міністерства в Telegram, а ЗМІ рознесли по всьому інтернету.

Скріншот, росЗМІ
Скріншот, росЗМІ

За їхньою інформацією, далеко не достовірною, військова адміністрація Одеської області нібито хотіла провести інсценування поразки одного із соціальних об'єктів. Для "провокації" залучили до 30 "антиросійських активістів", які прикинулися мертвими та постраждалими. Вони стверджують, що деякі з них були неповнолітніми.

Більше того, за цей захід учасникам після завершення зйомок мали виплатити по 500 доларів. У Мінобороні росії завбачливо зробили попередження, що такі "фейки" створені для того, щоб очорнити російських солдатів. А діє київський режим за підтримки "західних кураторів".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

І звичайно, вкотре росіянам набрехали, що армія рф не завдає ударів по об'єктах громадянської інфраструктури.

Скріншот з Telegram Міноборони РФ
Скріншот з Telegram Міноборони РФ

Раніше ми писали, що рашисти в ООН знову пробили дно цинізму після теракту в Кременчуці.

Як повідомляв Знай.ua, "В Україні почнуть закликати до армії навіть школярів", або що цього разу вигадала російська пропаганда

Також портал Знай.ua писав, що СБУ викрила злочинця, посібника "російського світу", здавав позиції ЗСУ і готувався посісти чільне місце в новій квазіреспублікі.