Російська пропаганда почала готувати населення до невдач у війні проти України. Народ почав підозрювати всю правду.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу у Медіа-центрі України.

Збройні сили України продовжують вести успішні наступальні дії, у зв'язку з чим у Росії народ почали готувати до військових невдач, які на них чекають найближчим часом. Ця новина не може не тішити.

Олексій Громов. Фото: YouTube
Олексій Громов. Фото: YouTube

"Незважаючи на ведення оборони по всій лінії зіткнення, на певних ділянках наші війська намагаються вести наступальні дії, завдають противнику поразки. Втрати супротивника суттєві", - кажуть у Генштабі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме тому риторика місцевих журналістів різко змінилася, і найімовірніше за наказом військового командування. Росіянам почали розповідати про те, чому перемоги не такі важливі зараз і які у них цілі. Загалом, кажуть, що все було заплановано, і програвати – така методика.

Фото: Генштаб
Фото: Генштаб

"З початку широкомасштабної збройної агресії РФ проти нашої країни пропагандисти окупанта кілька разів змінювали свою риторику з приводу війни в Україні. Трансформація їхніх наративів свідчить про те, що жоден із планів Кремля щодо захоплення України наразі не реалізований", - продовжив Олексій Громов.

російська пропаганда
російська пропаганда

Звичайно, про поразку відкрито ніхто не повідомляв, проте почали з'являтися повідомлення про тяжке становище і навіть помилки військового керівництва агресора.

Нагадаємо, що окупанти готові заплатити кругленьку суму, щоб втекти з війни в Україні

Раніше повідомлялось, що росія "відмовилася" контролювати хід світової історії, "покинувши" острів Зміїний

Також, Ірина Верещук порушила питання про ще один російський злочин, понад 2 тисячі дітей опинилися за тисячі кілометрів від дому