30 червня стало відомо про те, що найімовірніше російські окупанти покинули острів Зміїний, втікаючи від натиску ЗСУ. Згодом цю інформацію підтвердили офіційні джерела.

Однак в росії, намагаючись приховати свою поразку, заявили, що російські війська покинули острів Зміїний з "доброї волі". А оскільки від росіян можна чекати якої завгодно брехні, на цьому їхні дивні заяви не завершилися.

Наприклад, російський публіцист фашистського напрямку, засновник ідейного руху "неоєвразійство", який вважається ідеологом рашизм Олександр Дугін заявив про особливе сакральне значення острова Зміїний.

Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube
Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube

За його словами Зміїний має дуже важливе сакральне значення, оскільки давним-давно там стояло святилище Аполлону. Таким чином, захопивши острів, можна взяти під контроль світову історію. Тільки ось виходить, що російська армія чомусь відмовилася від такого щастя з "доброї волі".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Нашими було взято острів Зміїний. Острів Зміїний у Чорному морі відіграє ключову роль у сакральній географії. Згідно Василе Ловинеску (Гетикус) там розміщувалося древнє святилище Аполлона. Хто контролює Зміїний, той контролює хід світової історії.", - написав він дещо дивне у соцмережах.

Скріншот з соцмереж
Скріншот з соцмереж

Нагадаємо, росіянин вкрав в Україні пральну машинку, але забув, що у його будинку немає водопостачання: ці кадри доводять до сміху

Також ми писали, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Нагадаємо, ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку