Декілька діб тривала операція з відновлення контролю над островом Зміїний у Чорному морю, нарешті командування могло звітувати про повернення цієї важливої стратегічної території. Секретар РНБО Олексій Данілов долучився до своєрідного святкування, розмістивши світлину з острова з натяком.

У Twitter Данілов розмістив фото біля оглядового бінокля, розташованого на Зміїному. Він зазначив, що фото минулорічне, а також натякнув на наступний "жест доброї волі". Саме так назвали втечу з острова у командуванні рф. Данілов запитав у Міноборони та Держприкордонної служби, де "наш" Севастополь.

Олексій Динілов. Фото: скриншот Twitter
Олексій Динілов. Фото: скриншот Twitter

Де там наш Севастополь?! написав Данілов під світлиною, зробленою на Зміїному у 2021 році

Олексій Динілов. Фото: скриншот Twitter
Олексій Динілов. Фото: скриншот Twitter

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, 30 червня Оперативне командування "Південь" заявило, що російська армія поспіхом евакуювала залишки гарнізону з острова Зміїний після ударів українських військових по ньому.

У одному з інтерв'ю, Олексій Данілов зазначив, що українські військові вибили ворога зі Зміїного за допомогою важкої артилерії. Він також підкреслив, що росіяни вели потужну радіорозвідку з острова.

Те, що стосується Зміїного, те, що трактують зараз у Російській Федерації, що нібито вони пішли "по добрій волі", це зовсім не відповідає дійсності Олексій Данілов

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний.

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ вдарили по острову Зміїний, окупанти зазнали значних втрат.

Також "Знай.ua" інформував, російські окупанти замовили шашлик у Херсоні й отримали рахунок автоматною чергою.