Радник глави президента України Олексій арестов розповів, коли російський наступ може припинитися. Чекати залишилося недовго, і відразу після цього почнеться контрнаступ.

Про це він повідомив під час чергової розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним, з яким за весь час повномасштабної війни вони зустрічалися онлайн вже понад сотню разів.

За словами співробітника ОПУ, до кінця серпня росіяни повинні стати в оборону, і саме тоді наступ закінчиться. Пов'язано це з тим, що вони вже у вересні хочуть провести референдум.

"11 вересня у російських окупантів призначений референдум. Однак його неможливо проводити, коли ти наступаєш. До кінця серпня росіяни повинні стати в оборону. Не можна воювати, витрачаючи стратегічні запаси, резерви, зусилля, армію на тактичні досягнення",- зазначив Арестович.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

На його думку, на підготовку потрібно не менше 2-3 тижнів, і російські окупанти вкрай переживають з цього приводу.

Олексій Арестович. Фото: Telegram
Олексій Арестович. Фото: Telegram

При цьому, Збройні Сили України не будуть просто сидіти і дивитися на те, як вони привласнюють собі наші території. Будуть прилітати відповіді, і дуже скоро ми повернемо наші населені пункти, які зараз на жаль зайняли окупанти.

"Поки вони там будуть стає в страшну оборону, нарізати межі виборчих округів, ВСУ не будуть стояти і дивитися, як вони це роблять. І тут виникає ситуація - вони намагаються встати, а ми не даємо їм встати і наступаємо, швидше за все. Ух, клас! Це їх планування дуже тупе. Треба бути дуже наївними, щоб вважати, що ми будемо спокійно дивитися, як вони цей референдум організовують, і не попремо вперед. Попремо і буде, з чим перти",- каже радник.

Нагадаємо, що глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін пообіцяв вдарити по центрах прийняття рішень, але вже не українським

Раніше повідомлялося, що запасний президент Дмитро Медведєв знову перебрав з алкоголем? Хоче Третю світову через Крим

Також, свідки військових злочинів, про звірства росіян: "Люди просилися, але "орки" не дозволяли наблизитися"