Артилерійські підрозділи ДШВ ЗС України продовжують знищувати російських окупантів. Щодня десантники нищать окупантів та їхню техніку, щоб та не могла завдавати ударів по містах та селах України.

Розвідувальний дрон, на одному з напрямків, де ведуться бойові дії виявив цілий автопарк воєнної техніки рашистів. Після проведення десантниками дорозвідки, були визначені координати та за допомогою артилерійських систем скупчення ворожої автомобільної техніки розлетілося на друзки. Про це повідомляють на сторінці у Facebook ДШВ ЗС.

Обстріл позицій окупантів. Фото: скриншот Facebook
Обстріл позицій окупантів. Фото: скриншот Facebook

Розрахунками артилеристів було нанесено вогневе ураження та знищено декілька вантажівок загарбників.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Не так давно десантники знищили танки та самохідні гаубиці, а також відзначились влучним потраплянням у декілька гвинтокрилів "Алігаторів", які вважаються найпотужнішими, через свою броню.

Обстріл позицій окупантів. Фото: скриншот Facebook
Обстріл позицій окупантів. Фото: скриншот Facebook

Цікаво, що хвалена рашистська техніка насправді є досить низькоякісною, а "згниває" на просторах України за лічені місяці. Ті танки та БТРи, які були підбиті на початку вторгнення росії в Україну, скоро вростуть у землю та навіть на металобрухт не підійдуть.

Нагадаємо, ми писали, що глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін пообіцяв вдарити по центрах прийняття рішень, але вже не українським.

Як повідомляв "Знай.ua" СБУ впіймала коригувальника вогню по Яворівському полігону: виявився колишнім співробітником КДБ.

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Стерненко показав обличчя нелюдів, причетних до обстрілу в Кременчуці.