Радник глави офісу президента України Олексій Арестович розповів, чому не можна ні в якому разі ігнорувати повітряні тривоги, і які складнощі виникли останнім часом.

Про це він заявив у прямому ефірі на одному з українських телеканалів.

В Україні станом на сьогоднішній день "немає безпечних місць". Це доводять обстріли останніх днів. Місто Кременчук, яке знаходиться досить далеко від фронту, і не грає ніякої стратегічної ролі для окупантів, потрапило під обстріл, і загинули мирні люди. Так чинять тільки терористи.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Саме тому, не можна під час повітряної тривоги думати про те, що ваш будинок або магазин не торкнеться ця доля. Кожен раз потрібно ховатися в безпечне місце, адже це допоможе зберегти життя.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Російські крилаті ракети завжди долітають - збити їх все неможливо. Збити носії ми не можемо. Наносяться постійні удари по навчальних центрах" - говорить Олексій Арестович.

Через удари на останні, неможливо сконцентрувати величезну кількість військових у навчальних центрах, і тим самим підготувати наших військових до протистоянь, які готуються найближчим часом у вигляді контрнаступу.

Змінити ситуацію нам допоможе Великобританія, яка запропонувала вже Україні свою допомогу у вигляді підготовки бійців. Вони можуть прийняти на своїх територіях не менше 10 тисяч бійців, які протягом чотирьох місяців будуть проходити стандартну і якісну піхотну підготовку.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

"Британський піхотний вишкіл один з найкращих у світі ... Зараз люди з піхотною підготовкою-це, по-перше, збережене життя і, по-друге, противник знищений. Російська військова підготовка в більшості взагалі залишає бажати кращого. Навчені піхотинці 10 тис. - дві або три повноцінних бригади. Це величезний внесок у нашу перемогу, адже піхота на полі бою повинна бути стійкою і ефективно",- підсумував Олексій Арестович.

Нагадаємо, що Олексій Резніков знову втер носа російським окупантам, і розповів про перевагу ЗСУ у всіх планах

Раніше повідомлялося, що Михайло Подоляк відповів на закиди Пєскова закінчити війну до кінця доби

Також, Польща приєдналася до флешмобу зі збору коштів на БПЛА для ЗСУ: не гірше литовців і українців