В Україні триває повномасштабна війна - понад 120 днів, чотири місяці, не забуваючи про збройне протистояння на Донбасі, що тривало до цього протягом 8 років.

Щодня помирають мирні жителі... як нагадування - ракетний удар по ТРЦ у Кременчуці. Воїни ЗСУ віддають свої життя за нашу свободу на фронті. І єдине, що заспокоює - це "хороші" росіяни, яких вже понад 35 тисяч. Саме вони більше ніколи не повернуться додому до своїх матерів і дружин у відповідь за те, що робить їх уряд.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Але дуже важливо не забувати про тимчасово окуповані території. Мова стосується частин Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. У Збройних сил України поки немає можливості звільнити всіх і відразу, але все буде - з часом.

Зараз же дівчина в TikTok показала свою історію звільнення з окупації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Виїзд з Херсона, скріншот: TikTok
Виїзд з Херсона, скріншот: TikTok

Він почався в Херсоні і закінчився після подолання 3 тисяч кілометрів. По карті видно, що виїжджати довелося через окупований Крим (Сімферополь), далі Краснодар, Ростов-на-Дону, Воронеж, Красногорськ і багато дрібних рашистських міст. Видихнути можна на моменті, коли автомобіль перетинає кордон з Латвією - українці опинилися на волі. Але кінцевий пункт був все ж у Польщі, куди добиратися довелося ще через Литву.

@nastika22

Мы смогли, 4000км позади...#жизньвоккупации #херсон #херсонукраина #хочуврек #война2022 #херсонновости #україна🇺🇦

♬ оригинальный звук - Nastika99

Нагадаємо, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз в її день народження: не бачила сина півроку

Як повідомляв "Знай.ua", успішний бізнесмен Дмитро пішов служити в ЗСУ і назвав те, чого не прощає війна: "Кінець буде іншим"

Знай.ua писав, Jerry Heil пояснила, чому українським біженцям важливо об'єднатися за кордоном під час війни: "Відчуття дому"