Стало відомо про те, що російські окупанти знову нахабно брешуть своєму народу. Цього разу запустили слух про те, що в лавах ЗСУ сидять чи не школярі.

Про це стало відомо завдяки новому матеріалу порталу АрмiяInform, посилаючись на матеріали окупантів.

Пропагандистські ЗМІ почали розповідати про те, що в Україні школярів і студентів збираються відправляти на фронт без розбору. Це вони пояснюють тим, що нібито в ЗСУ не вистачає живої сили і резерви не справляється.

Призов, фото "Armyinform"
Призов, фото "Armyinform"

При цьому, вони навіть посилаються на слова президента України Володимира Зеленського, але не наводять жодних цитат, що могли б підтвердити цей факт.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Звичайно ж ця заява є фейковою, і школярів на фронт не відправляють. Людей на фронті достатньо, і якщо знадобиться додаткова сила, то в Генеральному штабі використовують резервістів.

Пропагандисти. Фото: скрін youtube
Пропагандисти. Фото: скрін youtube

Вся маячня в пропагандистських ЗМІ зав'язалася після заяви українського президента про те, що незабаром в Україні може кардинально змінитися підхід до призову в армію, і зроблять це в рамках реформи безпеки країни.

Скрін, відео YouTube військкомат
Скрін, відео YouTube військкомат

За прикладом Ізраїлю буде розглядатися варіант того, щоб після школи громадяни йшли в армію, і тільки потім починали здобувати вищу освіту. Хворі фантазії окупантів знову все перекрутили, і знівечили правду.

Не можна не забувати, що принципи призову без згоди народу змінювати точно не будуть, і відбуватися це буде виключно після перемоги над окупантами.

Нагадаємо, що полонений окупант, після злочинів у Маріуполі, звернувся до білорусів, усвідомивши за кого їх тримають

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі виявили черговий слід російських злочинів - понад 100 тіл лежало в житловому будинку після бомбардувань

ТАКОЖ, СБУ викрила черговий фейк від росіян про "героїчний" вчинок окупанта