Українські десантники збили на східному напрямку російський розвідувально-ударний вертоліт Ка-52 "Алігатор".

Про це повідомляє пресслужба 79-ї ДБШ ЗСУ. 26 червня, на одному з напрямків, військовими одного з підрозділів 79-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України був збитий російський вертоліт Ка-52 "Алігатор".

Грізну новітню техніку окупантів було назавжди приземлено з ПЗРК "Ігла".

Гвинтокрил Ка-52 "Алігатор". Фото: скриншот Telegram
Гвинтокрил Ка-52 "Алігатор". Фото: скриншот Telegram

Підрозділи Десантно-штурмових військ Збройних Сил України й надалі продовжують виконувати бойові завдання та знищувати ворогів нашої Батьківщини з усього наявного озброєння! Служба зв'язків з громадськістю

Ка-52 - це російський розвідувально-ударний вертоліт нового покоління. Раніше військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України розповів, як збив російський "Алігатор".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"Алігатор" може додатково приймати на борт керовані та некеровані ракети. Він обладнаний радарною системою "Арбалет". Вертоліт має броньовану капсулу для екіпажу.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ відправили на відпочинок експериментальний сучасний безпілотник-неведимку рф "Мерлін".

Як повідомляв "Знай.ua" Javelin у поміч — українські десантники розтрощили два новеньких танки Т-90 "Владімір".

Також "Знай.ua" інформував, що ексслужбовець росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні.