Бійці ЗСУ майстерно рознесли за допомогою Javelin російський танк, який руйнував мирні будинки на Донеччині. Відео з передової опублікували на сторінці К2 54 ОМБр у соцмережі facebook.

Бійці ЗСУ показали, як помстилися окупантам, які роз'їжджали на танку і громили мирні будинки. Інцидент стався в околицях міста Мар'їнка, де зараз точаться посилені бої між російськими загарбниками і захисниками України.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Українські захисники точним пострілом з Javelin змусили ворожу бойову машину спалахнути, як святковий салют. На відео видно, що танк загорівся, а з нього почали вилазити перелякані російські окупанти. Ймовірно, що врятуватися вдалося не всім.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Заїхали невдалі "туристи" на важкій машині на вузьку вулицю містечка, де хлопці з розвідувальної групи К2 за допомогою приладу, виробництва дружньої держави встановили знак, що забороняє рух транспортним засобам. Туристи чомусь не вчили правила дорожнього руху і проїхали на заборонний знак. У підсумку - машина вийшла з ладу", - прокоментували знищення танка бійці.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, наш портал писав, заочне протистояння закінчилося? Посол України в Німеччині Андрій Мельник планує вибачитися перед Шольцем за "ліверну ковбасу".