Дагестанське міністерство сільського господарства спочатку опублікувало, а потім видалило відео з баранами

Про це повідомляє ТГ-канал "Русский борщ".

Барани. Фото: скрин відео
Барани. Фото: скрин відео

Варто зазначити, що у республіці дрібну рогату худобу переганяють з гір на літні пасовища на рівнині. Відбувається це з травня по червень. У міністерстві вирішили прозвітувати про виконану роботу та розмістити відповідне відео.

На запису по вулицями женуть баранів, на спинах яких намальована літера Z, а відео супроводжується піснею у виконанні Газманова "Росія вперед".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Невдовзі відео зникло з акаунту міністерства. Як повідомляють місцеві ЗМІ, в установі не пояснили ситуацію.

"Ранее министерство сельского хозяйства и продовольствия Дагестана отчиталось о перегоне скота на летние пастбища. Пресс-служба ведомства сопроводила рассказ об успехах патриотичным видео со стадом баранов, на шкурах которых нарисована буква Z. В качестве музыкального сопровождения авторы ролика выбрали композицию Олега Газманова «Вперед, Россия!» Животные шагают в такт.", — написано в повідомленні.

Публікація: фото: скрин t.me/pwnow/2453?single
Публікація: фото: скрин t.me/pwnow/2453?single

Нагадаємо, американський військовий експерт закликав Захід бути більш чуйними, живуть у безпеці завдяки українцям.

До слова, російські окупанти почали розбирати на частини залишки бойових танків, заробляють як можуть.

Раніше ми писали, що важка зброя з Німеччини в Україні готова бити окупантів: новий вид арти з підготовленими командами вже на фронті.