Радник глави офісу президента України Олексій Арестович розповів, як може розвиватися ситуацію в країні на цьому тижні. Вона буде по-справжньому історичною, через що вкрай і важкою.

Про це розповів він у розмові з російським журналістом і правозахисником Марком Фейгіним, який опублікований на YouTube.

Правила гри на морі кардинально змінилися, і тепер російський Чорноморський флот знаходиться в складному становищі. Українські захисники ще раз завдали нищівного удару по позиціях російських окупантів на острові Зміїний.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Там було багато "жирних" цілей і по них вранці прилетіло. Багато цілі накрили, було задимлення по повній, дуже велике", - сказав він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, Олексій Арестович попередив, що тиждень буде дуже складний для всієї країни. Росіяни вибудували вздовж західного узбережжя Криму своє озброєння, і це може призвести до масового обстрілу. У ці дні краще не нехтувати правилами безпеки, і ховатися при кожній повітряній тривозі.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

"Вони вишикувалися вздовж західного узбережжя Криму і, швидше за все, носії крилатих ракет, всі 6 одиниць, які там були, готують масовий пуск ракет. Сьогодні-завтра-післязавтра я рекомендую всім громадянам України, особливо киянам, зокрема, жителям Печерська, не нехтувати попередженнями повітряної тривоги", - говорить радник ОП.

Результати обстрілів. Фото: Telegram
Результати обстрілів. Фото: Telegram

В черговий раз ще він закликав жителів Херсона по можливості покинути місто, так як ВСУ готуються до наступу, і можуть звільнити його вже найближчим часом. Для цього їм потрібно, щоб люди поїхали, і це зроблено заради їх же блага.

Нагадаємо, що СБУ схопила гостя від Путіна, який хотів нанести руйнування в Україні

Раніше повідомлялося, що російські танки Т-72: як навчитися розпізнавати ворожу техніку на випадок наступу

Також, російські окупанти б'ють і грабують чоловіків в Херсонській області: бояться, що ЗСУ вже підходять до міста