У російському Санкт-Петербурзі активісти обстріляли із пейнтбольної рушниці статую Путіна в образі римського імператора.

Виявляється, у "культурній" столиці рф знаходиться статуя путіна, тобто імперські замашки культивувалися у "карлика-царька" не рік - не два. Менше з тим, тепер це чудова ціль для тих, хто не згоден з політикою маразматика. У мережу злили відео "розстрілу" путіна.

Статуя путіна. Фото: скриншот Youtube
Статуя путіна. Фото: скриншот Youtube

Хоча, звісно, що шкоди це не нанесло, це ж якби хоча б дірочки лишало... А так знову спишуть на "біологічну зброю укрів". Адже виглядає тепер статуя саме так — ніби її рясно полили голуби своєю єдиною зброєю — екскрементами.

Акцію зробили активісти, які назвали себе "Комітетом республіканців соціалістів". свої дії активісти кваліфікували, як "вправа в діяльному імперіалізмі". Таким чином вони підбили підсумки завершенню форуму, який на минулому тижні відбувався у Петербурзі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також на відео вказують, що росія буде вільною народною соціальною республікою.

Статуя розміщена на фасаді одного з торгівельних центрів міста. Місцеві одразу впізнали у статуї путіна, хоча забудовник нібито стверджував, що це статуї, які уособлюють дев'ять європейських міст, зокрема і Санкт-Петербург.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 19 червня, в День батька, свій 58 День народження відзначає друг України і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як сприйняли Макрон і Шольц Володимира Зеленського у футболці на зустрічі з європейськими лідерами.

Також "Знай.ua" писав, що пес Патрон розчулив українців несподіваною порадою, яку слід "взяти на озброєння".