Російські війська намагаються наблизитися до Харкова, щоб знову спробувати його зробити прифронтовим містом.

Як повідомив радник голови МВС Вадим Денисенко в ефірі телемарафону, передає телеграм-канал журналіста Андрія Цаплієнка, ситуація на північ від Харкова знову досить складна.

Мапа наступу на Харків. Фото: скриншот Telegram
Мапа наступу на Харків. Фото: скриншот Telegram

Впродовж останнього часу вороги намагаються завдати якомога більшої шкоди Індустріальному району Харкова. Окупанти продовжують тероризувати мирне населення міста постійними обстрілами вже майже за "графіком".

Мер Харкова Ігор Терехов скасував заплановану поїздку до Мадриду у зв'язку з посиленими обстрілами міста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мені необхідно бути в місті для більш ефективної координації з військовими з оборони Харкова Ігор Терехов

На лінії зіткнення тривають бойові дії. В районі населеного пункту Рубіжне, що на північному сході від Харкова, ворог безуспішно намагався провести розвідку боєм. Окупанти провели дистанційне мінування с. Черкаські Тишки.

Внаслідок обстрілів Андріївки та Донця, що в Ізюмському районі, загинув 73-річний чоловік, 4 цивільних отримали поранення. 1 поранений в Чугуєві.

Нагадаємо, раніше ми писали, що СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", самопроголошений президент сусідньої країни в черговий раз звинуватив Захід у війні, розв'язаній путіним.

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах: одним махом спалили більше десятка техніки.