Відомий актор Міккі Рурук поділився своїми думками про український супротив

Уривок інтерв'ю Ксеніх Собчак з Міккі Рурком опублікував військовий кореспондент Андрій Цаплієнко на ТГ-каналі.

Міккі Рурк. Фото: скрін youtube
Міккі Рурк. Фото: скрін youtube

Актор сильно висловився про події в Україні, російська журналістка Ксенія Собчак уважно слухала актора.

Міккі вражений, що Україну не вдалося здолати за 10 днів та за пару тижнів, як вважала Росія раніше. Також його вразила сміливість не тільки української армії, а й простого народу. Він сказав, що знає українців:

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

"Вони не здадуться! Навіть якщо там залишиться один мужик з однією довбаною рушницею, він буде чинити опір", - сказав він.

Крім того, він вражений президентом України Володимиром Зеленським, який, на його думку, є глибою та не бажає здаватися.

Також він розповів про свого українського друга Діму, у якого лишились родичі в Україні Він з тривогою боїться почути від нього невтішні новини.

Нагадаємо, голуби не в тренді, можуть видихати, комарам приготуватися: Міноборони рф знову начиталося фентезі.

До слова, Давид Арахамія проговорився про втрати українських військових, доведеться мобілізувати ще людей.

Раніше ми писали, що Володимир Зеленський показав Борису Джонсону знищені танки росіян, прем'єр-міністр у захваті: "Слава Україні"