Російська пропаганда розповідає про смертельну аварію

Про подію повідомляє Telegram-канал "Всевидящее око Украина".

Комбат із "ДНР" нібито загинув під час ДТП. Фото: скрин Telegram
Комбат із "ДНР" нібито загинув під час ДТП. Фото: скрин Telegram

На Донбасі загинув командир батальйону так званої "народної міліції "ДНР" із позивним "Пуля". Деталі смерті комбата поки що не розголошують.

Російських ЗМІ, які поширюють дану інформацію щодо загибелі комбата, пишуть, що справжнє ім'я "Пулі" — Євген. Саме він нещодавно був одним з бійців росармії, які штурмували передмістя Авдіївки.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

А в Telegram-канал "Вседящее око Украина" звернули увагу на те, що жоднлї фотографії з місця аварії не було опубліковано. В повідомленні говориться:

"На Донбасі загинув командир батальйону так званої "народної міліції ДНР" із позивним "Куля". Повідомляється, що терорист нібито загинув у ДТП, але підозріло, що російські пропагандони не публікують жодних фото з місця аварії. Ще один добрий аматор російського світу."

Скрин. Фото: t.me/c/1307866449/17686
Скрин. Фото: t.me/c/1307866449/17686

Нагадаємо, Володимир Зеленський показав Борису Джонсону знищені танки росіян, прем'єр-міністр у захваті: "Слава Україні".

До слова, російські окупанти тепер бояться не тільки ЗСУ, а й простих жителів Херсона - перехоплення розмови від СБУ.

Раніше ми писали, що Олексій Арестович проговорився, як росія намагається вийти з війни, нова методичка вже в руках пропагандистів