Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний - справжній феномен військової справи для всього світового співтовариства.

Його тонкі розрахунки не дають військовим рф можливості на успішні глобальні захоплення, а кілька вищих освіт і знання іноземних мов допомагають у побудові теоретичної бази.

Головнокомандувач Залужний. Фото: Facebook
Головнокомандувач Залужний. Фото: Facebook

Нещодавно на YouTube-каналі Нового вийшло повне досьє на "залізного генерала". Цікаві факти з біографії, подробиці про кар'єрні злети і особисте життя, архівні дитячі та юнацькі фото – все це в ролику! ‎

Серед іншого, в досьє - коментар експертки Нового каналу, фахівчині із західної астрології Юлії Опалат. Вона пояснила, чому з астрологічної точки зору Валерій Залужний ідеально підходить на роль головнокомандувача ЗСУ.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Валерій народився під найпатріотичнішим знаком Зодіаку. Він Рак, - розповіла астрологиня. – У цього знака дуже міцний, майже підсвідомий зв'язок з Батьківщиною, зі своїм корінням. Він обрав своїм призначенням захист Батьківщини, адже це дуже резонує з його енергіями. Також Валерію притаманні такі якості, як хазяйновитість, живучість і адаптабельність. Тобто вміння підлаштовуватися під обставини. Це дуже до речі в його діяльності як головнокомандувача і генерала, де необхідно вміти віртуозно адаптуватися."

Нагадаємо, що ЗСУ вразили ще одну російську ціль в Чорному морі: корабель вже пішов у відомому всім напрямку.

Раніше ми повідомляли, коли закінчиться війна в Україні. Тарологиня назвала чіткий місяць: "Сильний наступ ЗСУ з РСЗВ".