Глава Росії володимир путін 17 червня виступив на Петербурзькому міжнародному економічному форумі з "важливою" промовою, яку раніше активно "рекламували" пропагандисти і його пресслужба. "Великої" промови ніхто так і не почув, а глава Кремля знову лише насмішив невиразними заявами. Про це пише telegram-канал STERNENKO.

Напередодні Петербурзького міжнародного економічного форуму російські пропагандисти в особі Володимира Соловйова почали активно "рекламувати" майбутню промову путіна. Обіцяли, що він виступить з важливою заявою, на яку всі очікують. Разом з тим і в пресслужбі анонсували "велику" промову глави Кремля. Риторика Дмитра Пєскова була схожою і обіцяла, що диктатор неодмінно видасть щось важливе.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

У призначену дату, мабуть, все пішло не за планом. Мало того, що виступ путіна почався із запізненням нібито через кібератаку, так і сама мова була млявою, як і сам російський президент. Глава Кремля пів години монотонно видає тонни марної і перекрученої інформації, нервово покашлює і скаржиться на санкції, в яких сам і винен.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Відключення газу: які будинки залишаться без постачання Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитра Медведєва "задавила жаба" після приїзду Макрона і Шольца в Україну: "Годинник цокає".

Також наш портал інформував, Еммануелю Макрону, Олафу Шольцу і Маріо Драгі не вдалося приховати свої "розмови" у вагоні Укрзалізниці: "Поки пітун в комі".

Крім того, ми повідомляли, Олена Зеленська розповіла світовим колегам, чим займаються Українки під час війни: багато хто міг би взяти приклад.