Надія Савченко - відомий представник Української державної та політичної діяльності, в основному будучи популярною в роки президентства Петра Порошенка.

Зараз вона записала відеозвернення в TikTok, щоб поговорити з тими, хто вимагає від неї демонстрації товаришів по службі та іншої інформації, щоб нібито підтвердити її участь у повномасштабній війні проти рашистів.

Надія Савченко, фото: Facebook
Надія Савченко, фото: Facebook

"Добрий вечір, ми з України. Читаю коментарі, люди пишуть - чому Надія Савченко не покаже, як вона воює. Не покаже підрозділ, з яким воює, чому вона завжди сама. Ви знаєте - я вас не розумію. Ви мене знаєте з 2014 року", - заявляє Надія Савченко.

На той момент їй було 33 роки, з яких понад 10 вона була в ЗСУ. І ніколи про це не базікала

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Згодом вона пояснила, що не має права демонструвати обличчя тих людей, з якими воює, щоб не наражати їх на небезпеку. Вона також нагадала, що пробула в полоні протягом двох років.

Надія Савченко, фото: Facebook
Надія Савченко, фото: Facebook

"Прошу вибачення - ми не праві! Просто дякую!", "Все влучно за фактами розклали... Бережи Вас Бог", - пишуть користувачі в коментарях.

@savchenkonadiya

Давайте будемо вільними та сильними, адже це #війна

♬ оригінальний звук - Савченко Надія

Нагадаємо, американські експерти розповіли про поворотний момент на лінії фронту в Україні: війна почала заходити в глухий кут

Як повідомляв "Знай.ua", українцям допомагають очищати землю від "скверни": Легіон "Свобода росії" взяв у полон окупантів

Знай.ua писав, Макрон почав писати солов'їною про побачене, українці не витримали: "Іди, подзвони путіну"