Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк підбив підсумки 113 днів війни Росії проти України, і вони вкрай невтішні для окупантів.

Практично 4 місяці тому ворожі війська рано вранці почали вторгнення, і весь український народ був змушений змінити кардинально своє життя.

За 113 днів війни Європа почала різко відмовлятися від російської нафти, а незабаром ще й диверсифікує газ. Це практично половина ВВП росіян. Санкції тільки починають діяти, і вже через кілька місяців вони відчують це на собі по повній. Тоді любителів путінської пропаганди стане значно менше, але це не точно.

Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео
Михайло Подоляк, фото: скріншот з відео

Зараз їх економіка повертається в 90-і роки, коли був дефіцит не тільки автозапчастин, а й чайних пакетиків, як би це смішно не звучало. Вони знову стають "совком", що не може не радувати як українців, так і весь цивілізований світ.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також, за 113 днів було ліквідовано практично 33 тисячі російських окупантів. Поранених, відповідно, ще більше. Таких цифр Путін і його зграя не бачили навіть в Афганістані та Сирії. Знищено тисячі одиниць техніки, хоч вони і відмовляються це визнавати.

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

"І все це заради того, щоб на четвертий місяць війни замість "взяття Києва" чи Харкова пояснювати своїм z-глядачам, де розташоване місто Попасна і чому його взяття – це велика перемога" - говорить Михайло Подоляк.

Розбита техніка окупантів. Фото: Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: Youtube

Вони не зможуть побороти Україну, адже наші громадяни будуть до кінця боротися з цим злом, незважаючи ні на що.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Нагадаємо, що замилювання очей і тільки-Арестович про заяви щодо відновлення переговорів з боку рф

Раніше повідомлялося, що Макрон почав писати українською про побачене, українці не витримали

Також, Українець здав кров для військових понад 100 разів, тепер мріє поділитися бойовим досвідом з молодшими побратимами