Зворушлива пропозиція руки і серця сталася між українським військовим, який знаходиться на передовій, і його дівчиною. На жаль, без фізичної близькості один з одним, але кмітливості нашим захисникам хоч відбавляй.

Хлопець написав дівчині, щоб та сказала йому номер своєї нової пошти, він захотів надіслати їй подарунок. Він відразу ж попередив кохану, щоб подарунок не відкривався без нього. Військовослужбовець захотів бути по відеозв'язку в цей момент.

Воїн ЗСУ, скріншот: TikTok
Воїн ЗСУ, скріншот: TikTok

Коли вони здзвонилися, дівчина сиділа в машині і відкривала коробку. Показувала, як вона була запечатана. Всередині знаходилося кільце. Дівчина була здивована і щаслива, розчулилася до сліз, як і її коханий. Вона погодилася стати його дружиною.

"Я сказала так, найкращій людині в цьому світі❤ ️Головне повернися живим, коханий, і ми проживемо з тобою найщасливіший в житті❤️", - написала вже майбутня дружина.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Воин ВСУ, скриншот: TikTok
Воин ВСУ, скриншот: TikTok

З 24 лютого 2022 року в період війни в Україні одружилося близько 52 тисяч закоханих. У Дніпропетровській області зафіксували найбільше молодят.

"Це ще раз доводить, що життя не зупинити, вона триває незважаючи на війну і незгоди. Адже любов-це те, що робить нас сильнішими", - зазначили в Міністерстві.

Нещодавно прикордонник Андрій з позивним "Борода" та військова Валерія "Нава" одружилися на території "Азовсталі". Але молодят спіткала трагічна доля, хлопець загинув через три дні після одруження.

@vvvyaacheeesslavvovnaaa

Я сказала так, найкращій людині у цьому світі❤️ Головне повернись живим, коханий, і ми проживемо з тобою найщасливіше життя❤️❤️ @smoked_wizard

♬ Лише тебе - Анна Тринчер

Нагадаємо, зірка "Слуги народу" зізнався у страху перед воїнами ЗСУ, виступаючи для них з жартами: "Якось незручно"

Як повідомляв "Знай.ua", "Наречений з пекла": чоловік побив свою дружину на очах у гостей через те, що програв їй у мобільну гру

Знай.ua писав, вандалізм і...: колишній чоловік Брітні Спірс Джейсон Олександр зірвав весілля зірки "Toxic" в прямому ефірі