16 червня 2022 року Україну відвідали канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, президент Франції Еммануель Макрон і президент Румунії Клаус Йоханніс.

Однак, увагу громадськості привертають якраз перші три персонажі.

Після прибуття вранці на київський вокзал і короткої зупинки в готелі всі політики відвідали зруйнований росіянами Ірпінь. Побачене там Макрон назвав "клеймом варварства" російської армії, а Шольц — "символом неймовірної жорстокості і безглуздого насильства".

Зустріч Зеленського з Шольцом, Макроном, Драгі і Йоханіссом, фото: ОП
Зустріч Зеленського з Шольцом, Макроном, Драгі і Йоханіссом, фото: ОП

А що ж насправді подумали світові політики після відвідин Ірпеня? У цьому питанні розбиралася тарологиня Валентина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"У них все зруйнувалося, вони не знають що робити і в шоці... Вежа - це шок, у них революція в голові. Сімка - це їх цінності, які вони привезли. У них Двійка жезлів - вони перед вибором, що далі робити. Було одне, а зараз все перевернулося".

Враження Шольца, Макрона і Драгі від Ірпеня, Розклад Таро
Враження Шольца, Макрона і Драгі від Ірпеня, Розклад Таро

Далі тарологиня запитала у карт, що світові політики мають намір робити далі. Надійшла відповідь - створювати якийсь союз, щоб допомогти Україні.

"Допомога саме Україні, не комусь просто. Україна з новою формацією, з новими поглядами на життя... Вони будуть працювати для України, будуть робити все, що можуть".

Нагадаємо, що путін має намір окупувати не тільки Україну, а й інші країни колишнього Радянського Союзу.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв про те, коли чекати на деокупацію Херсона.