За даними Генштабу ЗСУ, в Україні воює близько 333 тисяч російських солдатів, про це заявив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ генерал Олексій Громов.

Інформація з'явилася на сторінці ГШ ЗСУ у Facebook. За словами Громова, росія, для вторгнення в Україну, залучила близько 330 тисяч осіб. Чисельність угрупувань на напрямках близько 150 тисяч осіб.

Якщо враховувати повітряний та морський компонент, цифра буде приблизно 220 тисяч військовослужбовців, заявив Олексій Громов.

Також заступник начальника головного управління зазначив, що залучені підрозділи бойові армійські системи, федеральна служба військ гвардії та мобілізаційні підрозділи, а також приватні військові компанії.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

російські солдати. Фото: скриншот Youtube
російські солдати. Фото: скриншот Youtube

Залучені військові частини та підрозділи мобілізаційного резерву противника - понад 80 тисяч осіб, бойові армійські системи, так звані БАРС — до 7 тисяч осіб, Федеральна служба військ національної гвардії — до 18 тисяч осіб, а також приватні військові компанії — до 8 тисяч осіб Олексій Громов

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Києві попрощалися з цвітом нації Романом Ратушним — Протасів яр встав на коліна перед загиблим Героєм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 10-річний Остап зробив дорогий подарунок для зенітників ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що чому слід поспішати вибити окупантів з української землі — журналіст назвав вагомі причини.