Який день по інтернет-ЗМІ блукає обнадійлива інформація про те, що путін переніс невдалу операцію і знаходиться в комі.

Заява дуже гучна, але мало хто в неї вірить. Слідом за цим стала з'являтися інформація, що про смерть президента рф оголосять 22 червня. Відома тарологиня Наталія вирішила запитати у карт і ось що вони їй показали.

"Вам ця дата нічого не нагадує?.. Колись було розпочато війну, бомбили Київ... Коли почала Велика Вітчизняна війна, про яку так любить говорити путін. З його смертю війна в Україні припиниться... І ось дивіться, 22 числа оголосять про його смерть. Путін не дарма любив символічні дати, ось вам і символізм. Зруйновані плани, плоди трансформації. Ось так і показало Таро. Зруйновані плани через смерть недоумкуватої недолюдини. Дякую за увагу".- обнадіяла знову Наталя.

Коли оголосять про смерть путіна? Прогноз Таро
Коли оголосять про смерть путіна? Прогноз Таро

У коментарях до відео люди висловили свою недовіру таким прогнозам:

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Звідки такі плітки? Це все поки вкидання, ось коли відкинеться тоді можна повірити", "Якщо це збудеться - почну сильно вірити в передбачення карт", "21-22 червня день літнього сонцестояння. По праву славиться найсильнішим жіночим святом роду!", "Як хочеться вірити в ваш розклад!", "Жириновський зачекався на путіна"...

Нагадаємо, що путін вирішив зайнятися "благодійністю" за допомогою краденого в Україні зерна.

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін змусив вчених повірити в ворожі інопланетні цивілізації: "Мозок з іншим хімічним складом".