Стало відомо про те, що російські окупанти перестали вірити в ротацію. Тепер їх підрозділи чекають повного виведення з України, чого найближчим часом не світить, судячи з усього.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови загарбників, який опублікований на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Цього разу окупант проговорився, як у його підрозділі забули про слово ротація, і тепер вони очікують лише повного виведення військ з території України. Дружини роблять все для того, щоб чоловіки повернулися додому живими, але командування забирає всі шанси.

"Будете Ви там до кінця військових дій. Не раніше осені. Тобто, не раніше вересня. Заміни вам немає. Навіть тих, у кого контракти закінчуються - все одно будуть там, поки не закінчаться військові дії", - розповідає окупанту його дружина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Примітно, що ця війна руйнує шлюби загарбників, і вони починають кричати на дружин, мовляв вони мало роблять для їх повернення. Мабуть, у самих не було в голові нічого, коли йшли воювати.

Загиблі окупанти. Фото: Associated Press
Загиблі окупанти. Фото: Associated Press

У прокуратурі нічим не допоможуть, так як був підписаний контракт, тому російський окупант роздумує про найвідчайдушніші заходи.

"Якщо нічого не зміниться, люди дізнаються цю інформацію і почнуть самі себе стріляти. Іншого виходу немає, як додому виїхати. Тут або тебе, або ти. Кожен день сидиш і думаєш: п... поруч з тобою, залишаться від тебе одні кросівки. Нехай повністю виводять. Яка Заміна? Тут пацани 19-ти річні сидять…",- розповідає загарбник.

Техніка окупантів, фото: скріншот з відео
Техніка окупантів, фото: скріншот з відео

Одні проблеми у росіян з цією війною, яку почав їх російський диктатор. Однак, вони продовжують слухняно виконувати завдання, і ризикують життями ні за що.

Нагадаємо, що вдова російського окупанта показала, за що воював в Україні її коханий: мінімальний набір і вітальна листівка

Раніше повідомлялося, що травми голови і осколкові поранення:ЗСУ накрили артою кадировців, капітан дон-донів у реанімації

Також, розпад Росії і шлях Мілошевича і Каддафі для Путіна — терорист Гіркін про незавидну долю для рф