Українці з кожним днем все більше вражають своїм героїзмом. Готові на все, щоб якомога швидше звільнити землі від російських окупантів, і люди знову зажили спокійно.

Про це стало відомо завдяки новій історії героя на акаунті Військове телебачення України в соціальній мережі Facebook.

Прізвище у цього військовослужбовця говорить сама за себе - Добридень. Це дуже світла і позитивна людина, яка в цьому житті зробила все для того, щоб врятувати якомога більше людських життів. Він здав кров більше ста разів.

"Вперше мене попросили здати кров для порятунку свого друга. Тоді мені було 45 років. Потім вирішив здавати кров регулярно і стати донором. Найвідданіші справі донори - це ті, хто бачив кров у боях 💪 для військовослужбовців порятунок життя – справа честі" - каже майор Сергій Добридень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Починаючи з 2020 року він носить звання Заслуженого донора України, і у Всесвітній день донора здає кров вже 112-й раз. Готовий робити це до тих пір, поки дозволяє здоров'я.

Сергій Добридень, фото: Facebook
Сергій Добридень, фото: Facebook

На жаль, донорів зараз не так багато, хоча потреба в них зросла в кілька разів через повномасштабну війну Росії проти України.

Зараз Сергію 62 роки, і він проходить службу в Силах територіальної оборони Вінницької області, а також є фахівцем у сфері радіаційного, хімічного, а також біологічного захисту. Зараз він хоче передати весь свій бойовий досвід і знання молодим побратимам.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Кожен повинен захищати свій дім і країну так, як може, поки є сила, міць і тече в жилах козацька кров" - підсумував Сергій.

Нагадаємо, що в окупованих українських містах час від часу загарбники влаштовують розбірки

Раніше повідомлялося, що українські десантники показали, як відправляють ворогів на концерт до Кобзона: техніка з боєзапасом горить-палає

Також, МЗС Чехії жорстко відповів Макрону на пропозиції зберігати обличчя Путіну.