РФ готується перекинути в Україну резервні батальйони, щоб посилювати наступальні дії.

За даними британської розвідки, останніми тижнями, ймовірно, почалася підготовка до розгортання третього батальйону. Зазвичай в операціях задіюють не більше двох з трьох батальйонів одночасно.

Полонені російські окупанти. Фото: скрін youtube
Полонені російські окупанти. Фото: скрін youtube

Треті батальйони у складі бригад часто укомплектовані не повністю. Імовірно, росії доведеться покладатися на призовників або мобілізованих резервістів для перекидання цих підрозділів в Україну.

Одночасне розгортання всіх трьох батальйонів у армії рф збільшить чисельність проте не якіть атак, і, припускають британські експерти, ймовірно, зменшить довгострокову здатність цих формувань відновлюватися після боїв.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Одночасне розгортання всіх трьох їхніх батальйонів, ймовірно, зменшить довгострокову здатність формувань відновлювати бойову міць після операцій. розвідка Британії

Збільшенням чисельності війська рф можуть навпаки погіршити ситуацію, адже це зменшить "довгострокову здатність формувань відновлювати бойову міць".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти вирішили підірватися на гранаті, щоб втекти з війни в Україні, йдуть на втрати лише б опинитися вдома.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україні можуть надати німецькі БМП в терміновому порядку, якщо Олаф Шольц знову не стане на захист загарбників.

Також "Знай.ua" писав, що українські захисники почали успішно вибивати російських окупантів з Херсонщини, пішли в контрнаступ в декількох напрямках.