Українська розвідка перехопила чергові розмови окупантів, "герої" втомилися і хочуть додому навіть імітуючи бойові поранення.

Двоє росіян обговорюють способи, як втекти з війни в Україні. Про це повідомляє ГУР, перехоплена розмова оприлюднена на YouTube. Загарбники приходять до висновку, що єдиний реальний спосіб – стати "трьохсотим".

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

З розмови стає зрозумілим, що госпіталі відмовляються приймати поранених окупантів на лікування та видавати продовження "лікарняних". Мовляв, відправляють навіть недолікованих на фронт. Загарбники вивчають досвід "старих вовків", які уміють наносити самі собі поранення, які виглядають як бойові:

Я вчора пропонував гранату підірвати. РГД. Щоб одразу восьмеро людей "затрьохсотилось". Плитами обкластись, щоб кінцівки стирчали. Здетонувати її і все. Всім поїхати додому з трьома мультами (трьома мільйонами, які мають виплачуватися за бойове поранення), розповідає окупант

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Його співрозмовник доходить до висновку, що саме цей план – ідеальний.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на росії вирішили "втішити" покаліченого на війні окупанта "переможною" піснею про перемогу, тіло окупанта все в бинтах на шпитальному ліжку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бійці ЗСУ успішно вибивають окупантів з Херсонщини: пішли в контрнаступ в декількох напрямках.

Також "Знай.ua" писав, що російське командування ставиться до своїх "200-х", як до біосміття, не віддають належної шани загиблим.