У всякому разі запуск ракет, часів холодної війни по Донбасу свідчить, що ракет, які запускались би з високою точністю більше немає.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони Британії. Очільник відомства Бен Воллес, який перебував в Україні на тижні, обговорив ситуацію з президентом України та Міноборони України Олексієм Рєзніковим.

Дані Міноборони Великої Британії вказують, що Москва запускає величезні ракети часів холодної війни, призначені для знищення авіаносців, по українських військових на Донбасі. Це може свідчити про відсутність більш влучного озброєння рф.

Ракети. Фото: YouTube
Ракети. Фото: YouTube

Ракети вагою п'ять із половиною тонн було спроєктовано так, щоб нести ядерну боєголовку, і їх використання замість звичайних ракет завдає величезної побічної шкоди.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Велика Британія продовжує надавати оперативно ефективну смертоносну допомогу, яка відповідає поточним і майбутнім загрозам, з якими стикається Україна.

Британія нещодавно оголосила, що передасть реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) M270 українським ЗСУ для захисту від російської далекобійної артилерії, яка використовувалася без розбору для спустошення населених пунктів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Україні можуть надати німецькі БМП в терміновому порядку, якщо Шольц знову не стане на захист росіян.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Заході пропонують дати Україні ядерну зброю: маємо себе захистити.

Також "Знай.ua" писав, що спалений танк та розбиті будинки, у Мережі показали випускний альбом чернігівських школярів.