Українці лютують від ненависті до росіян, усвідомлюючи ницість та підлість цих крадіїв та вбивць.

У Facebook блогерка українка, яка розміщує свої дописи під ніком "Горгона Боровицька" розмістила скрін повідомлень мешканців "днр", у яких висловлюється щира втіха краденим з України речам.

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

Блогерка називає їх "рабами без совісті", які огидно радіють накраденому.

Хороша новина! З Маріуполя вдалося перегнати 12 майже нових тролейбусів. Вони будуть перефарбовані та марковані символікою рф. Тепер в днр люди будуть їздити на тролейбусах європейського взірця. Також завершується завантаження судна сталлю на відправку в рф. Гадаю, що маріупольцям ні тролейбусів ні сталі буде не потрібно найближчим часом. скрин повідомлення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Також зазначають, що у днр скоро з'являться дитячі майданчики так само з Маріуполя. А шпиталі будуть поповнені сучасною медичною технікою.

У коментарях зрозуміло, що не лише у авторки посту виникає лють, всі, хто може це прочитати ненавидить росіян:

"У них мародерство виведено на рівень перемоги. Тепер будуть кататися на тролейбусах європейського зразка? Падлюки! Як вам та Європа поперек горла, то нащо їм ті тролейбуси", "Падальщики", "Вони вбивають дітей, а потім радіють вкраденим у них дитячим майданчикам" тощо, — пишуть у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що у м'ясокомбінаті окупованого Мелітополя гниють російські тіла — катастрофічно бракує холодильників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти ошелешені поведінкою полонених ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Україні доведеться нищити росіян у Чорному морі, потрібна буде допомога союзників.