Після введення санкцій на рф, всі, хто має можливість втікають з країни, дехто тікає не за кордон, а в Україну, невідомо на що сподіваючись. Після гучного скандалу з громадянством для Невзорова, стало відомо, що ще один "страждалець" вирішив стати українцем.

Російський олігарх Михайло Фрідман консультується з українською владою стосовно того, щоб отримати українське громадянство та перереєструвати основні активи до України, повідомив очільник НАЗК Олександр Новіков у матеріалі "Forbes Україна".

Михайло Фрідман. Фото: скриншот Youtube
Михайло Фрідман. Фото: скриншот Youtube

Відомо, що Фрідман є міліардером та засновником Альфа-груп.

За словами Новікова, такий сценарій можливий і для інших великих російських бізнесменів українського походження, наприклад, Віктора Вексельберга, який народився у Дрогобичі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це податки, що вигідно Україні. Фінансувати знищення режиму путіна коштом російських олігархів – мабуть, це найкраще, що може зробити Україна за таких обставин. Це вигідно і самим росіянам, адже путін руйнує та вбиває російську економіку та росіян також Олександр Новіков

Михайло Фрідман. Фото: скриншот Youtube
Михайло Фрідман. Фото: скриншот Youtube

На питання, чи ускладниться процес накладення санкцій на Фрідмана, якщо він відмовиться від громадянства РФ та залишиться громадянином лише Ізраїлю, Новіков заявив, що у планах експертної групи — створення коаліції, до якої може увійти Ізраїль.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Суханов з шоу "Говорить Україна" заявив, що Собчак лялька путіна, а Дудь - пропагандист.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Невзоров назвав головне завдання України на сьогоднішній день, жодних поступок росіянам.

Також "Знай.ua" писав, що російську пропагандистку Овсяннікову поставили в ряд із Зеленським і Тихановською.