Новий громадянин України, відомий російський журналіст Олександр Невзоров розповів, про головне завдання всього світу на сьогоднішній день.

Про це він розповів у новому інтерв'ю з Олесею Бацман, яке опубліковано на YouTube.

За словами чоловіка, головною метою зараз-зупинити війну, однак, не на цьому етапі, а повністю і остаточно. Інакше бути не може, і Україна ні в якому разі не повинна йти на поступки Росії.

Олександр Невзоров, фото: Instagram
Олександр Невзоров, фото: Instagram

"Коли стільки награбовано і окуповано, вона не може бути зупинена. Вона може бути більш менш зупинена, коли Україна повернеться в кордони 24 лютого, і гарантовано вона буде залишена, коли можна буде закрити ворота кордону держави України, повністю повернувши статус, який був до 2014 року. І тільки так", — зазначив Олександр Невзоров.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Далі, чоловік розповів, чому прийняв рішення отримати український паспорт. Справа в тому, що там утворилася абсолютно дурна інформаційна тенденція, мовляв потрібно боротися з українцями, і, на жаль, великий відсоток людей в це вірить. Всі ці спроби оголосити українців диким племенем виглядають смішно до моменту, поки не розумієш, що люди дійсно в це вірять, і всією душею ненавидять людей і народ, з яким по суті незнайомі.

Олександр Невзоров
Олександр Невзоров

"Що я буду робити зі своїм російським паспортом? У мене з цим питанням проблеми не виникає. Нехай мене позбавлять громадянства рф. За часів СРСР це вважалося мало не вищою мірою покарання. Я думаю, що зараз російська влада всерйоз думає про його відродження" - продовжив Олександр Невзоров.

Нагадаємо, що бійці Росгвардии з Краснодара відмовляються повторно їхати на війну в Україну: керівництво і тут кинуло

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про чергові перемоги ЗСУ, і перемозі в "спецоперації": у Росії є деякі переваги

Також, полоненими військовими займатиметься ГУР - Ірина Верещук передала повноваження