На вулиці Єревану вийшли протестувальники з прапорами України, вигуками "путін - ху*ло, лавров - с*ка" вони показали справжнє ставлення до "гостя".

Після того, як очільника мзс рф лаврова не пустили до Сербії, він вирішиввідвідати Туреччину та Вірменію. Проте якщо в Ердоган зустрів лаврова як годиться, у Вірменії на вулиці вийшли люди з плакатами та вигукували всім відомі кричалки.

Єреван. Фото: Twitter
Єреван. Фото: Twitter

Відповідні фото та відео з'явилися у соцмережах.

Візит розпочався із повідомлення про закладену в єреванському міжнародному аеропорту "Звартноц" бомбу, яку шукали сапери, пожежники та кінологи з собаками, але нічого не знайшли.

Єреван. Фото: Twitter
Єреван. Фото: Twitter

Згодом на вулиці Єревану вийшли протестувальники з антивоєнними гаслами та прапорами України. На знак солідарності вони скандували улюблене мовлення українських уболівальників "путін - х**ло!".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також у натовпі були помічені зображення путіна, з підписом "Вбивця" і лаврова з іншими нецензурними словами.

Варто сказати, що Зеленський ввів санкції пожиттєво для верхівки керівників рф, серед яких є і лавров.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у м'ясокомбінаті окупованого Мелітополя гниють російські тіла — катастрофічно бракує холодильників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лаврова в Туреччині поставили у глухий кут запитанням про крадіжку зерна в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Медведєв розлючений на весь світ через введені санкції проти сина.