Українці просять дати оцінку діям Антона Геращенка та звільнити із займаної посади.

Відповідна петиція опублікована 8 червня на офіційному сайті Рetition.kmu.gov.u.

Антон Геращенко. Фото: Telegram
Антон Геращенко. Фото: Telegram

Автор петиції Ільєнко Владислав просить прем'єра Шмигаля дати оцінку діям радника міністра МВС та звільнити із займаної посади.

На думку автора, спілкування Геращенко у соціальних мережах наносить шкоду. А він публікує непідтверджену інформацію, яку потім підхоплюють ЗМІ.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"В телеґрам каналі пана Геращенка раніше публікувались фото та відео військових дій,за допомогою яких можна було визначити позиції наших військових (зйомки з безпілотників), що викликало негативно реакцію у суспільства", - пише автор петиції
.

Автор зауважив, що на його канал у Telegram підписано понад 60000 осіб. Маючи посаду радника міністра МВС, він має суттєвий вплив.

Тому він просить дати правову оцінку діям радника та звільнити його з займаної посади.

Для того, щоб петицію розглянув прем'єр, необхідно, щоб вона набрала 25 000 голосів. Поки в перший день публікації документ підтримали 142 особи.

Нагадаємо, Сергій Притула розширив межі волонтерської діяльності заради допомоги ЗСУ: "Боротьба за незалежність"

До слова, російські окупанти почали погрожувати військовим ЗСУ по телефону: яким повідомленням не можна ніколи вірити.

Раніше ми писали, що політолог Георгій Сатаров розповів, чи закінчиться війна, якщо путін покине пост президента: ЗМІ